ANFED, Inşaat Sektörünü Ankara’da Buluşturuyor

Anadolu İş Adamları Federasyonu (ANFED), bünyesindeki inşaat sektör temsilcilerini ‘ANFED İnşaat İş Geliştirme Forumu’nda buluşturuyor....

Anadolu İş Adamları Federasyonu (ANFED), bünyesindeki inşaat sektör temsilcilerini ‘ANFED İnşaat İş Geliştirme Forumu’nda buluşturuyor. 25 üye dernek ve bu derneklere üye yaklaşık 20 bin firma ile İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgesinin en yaygın iş dünyası sivil toplum kuruluşu olan ANFED, 15 Aralık Cumartesi günü Ankara Congressium’da tam gün bir etkinlik yapacak.

Konu ile ilgili olarak yazılı açıklama yapan ANFED Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Bıyık, "70 stantta ürün teşhiri imkânı da sunulan bu programda; inşaat, taahhüt ve inşaat malzemeleri sektörlerinden katılımcıların firmalarını tanıtma ve karşılıklı işbirliklerinin ikili görüşmeler yolu ile artırılması hedefleniyor. İş adamlarının yapacağı ikili görüşmelerin yanı sıra ürünlerin ve hizmetlerin tanıtımlarını kolaylaştırmak amacıyla stant tahsisi yapılmıştır. Yapılacak bu başlangıç ile katılımcı üyelerimiz markalaşarak ulusal ve uluslararası pazarlara girme yolunda adım atmış olacaktır." dedi.

Reklam
Reklam

İş forumunun; TUSKON’a bağlı federasyon ve federasyonlara üye derneklerin üyelerinin katılımına ve ziyaretçilere açık olacağını belirten Bıyık, forumun, sektör temsilcileri için verimli geçmesini beklediklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: