Anfer Yılmaz Smmmo Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 18-19 Mayıs tarihleri arasında yapacağı olağan genel kurul öncesi Anfer...

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 18-19 Mayıs tarihleri arasında yapacağı olağan genel kurul öncesi Anfer Yılmaz, adaylığını açıkladı. Anfer Yılmaz, düzenlediği toplantıda, Meslekte Çözüm Grubu altında birleştiklerini belirterek, mesleki standartları yükseltmek için odaya talip olduklarını söyledi.

Hukuk Plaza’da basın toplantısı düzenleyen Anfer Yılmaz, 2013 yılının serbest muhasebeciler ve mali müşavirler için önemli bir yıl olacağını ifade etti. Meslek mensubu arkadaşlarının baskı ve yönlendirmenin etkisi altında kalmadan sandık başında yönetimi belirleyeceğini kaydeden Yılmaz, seçim sonrası kazanan grubunun ayrım gözetmeksizin hizmet etmesi gerektiğinin altını çizdi. Yılmaz, “Oda yönetimleri bir bayrak yarışı gibidir. Bayrağı devir alan ekip, verilen görevi hakkı ile yapmaya devam etmelidir. Meslek çözüm grubu olarak bu görev bize verildiğinde ilkelerimiz şunlar olacaktır; mesleki standartları yükseltmek, haksız rekabete son vermek, tahsilat sorununu çözmek ve bağımlı çalışan meslek mensuplarımızın oda ile kucaklaşmasını sağlamak ve çözüm yolları aramak. Meslektaşlarımızın ödediği aidatların adil ve hakkaniyet ölçüsünde kullanımını sağlamak. Meslektaşlarımızın mesleki eğitimine maddi ve manevi desteği kurumsal olarak sağlamak. Bütün bunları gerçekleştirmek için Meslek Çözüm Grubu adına oda yönetimine talibiz” şeklinde konuştu. Meslektaşlarını da seslenen Anfer Yılmaz, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

“Mali müşavirlik mesleğine yakışır kurumsal bir yapı, basiretli, çalışkan ve mesleğimize katkı sağlayacak meslektaşlarımızı hak ettiği saygınlık ve refah seviyesine ulaştırmak için çaba sarf eden bir oda yönetimi olması temennisi ile seçimlere katılacak tüm adayları Meslekte Çözüm Grubu olarak başarılar dileriz.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: