ANFODER'in 9. Dönem Temel Fotoğraf Çekimi Kursu Tamamlandı

Ereğli Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER), 9. Dönem Temel Fotoğraf Çekimi Kursu'nu yaptığı atölye çalışmasıyla tamamladı.

Ereğli Anadolu Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFODER), 9. Dönem Temel Fotoğraf Çekimi Kursu'nu yaptığı atölye çalışmasıyla tamamladı.

Halkapınar İvriz Sulama Barajı civarı, Yayıklı, Eskihisar ve Kayasaray, İvriz köylerinde gerçekleştirilen atölye çalışmalarıyla tamamlanan ANFODER 9. Dönem Temel Fotoğraf Çekimi Kursu'na 2012 Aralık ayında başlandığı ve 12 kursiyerin katıldığı bildirildi.

ANFODER Başkan Yardımcısı Tamer Gümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kursu başarılı bir şekilde tamamladıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam
  1. Dönem Temel Fotoğraf Çekimi Kursu kayıtlarının devam ettiğini belirten Gümüş, kursun Şubat ayının ilk haftasında başlayacağını söyledi.

    Görsel okur yazarlığının insan hayatında çok önemli bir yere sahip olduğuna dikkati çeken Gümüş, şunları kaydetti:

    "Fotoğraf makinesi, cep telefonlarımıza kadar girdi. Günlük hayatta her birey fotoğrafla bir şekilde ilişki halinde. Daha önceleri bir çok insanın ilgilenmediği ışık, gölge, detay, fotoğrafın arka planı, formu, kompozisyonu, tekniği artık bir çok insan için sorun haline geldi. Bu konuda insanlarımıza yardımcı olmak, fotoğraf sanatını sevdirmek ve yaşadığımız coğrafyaya, insanımıza hizmet etmek gayesiyle çalışmalarımız devam ediyor."

    Muhabir: Serpil Görür

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz