Angelina Jolie Brad Pitt çifti Türkiye'den evlat edinecek

Oyunculuğuyla olduğu kadar yardımlarıyla da bilinen Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti hakkında bir iddia ortaya atıldı. Söylentiye göre Angelina Jolie İyi Niyet Elçisi olarak gittiği Hatay'dan Suriyeli çocuk evlat edinecek.

Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, Hatay Altınözü'ndeki bir sığınmacı kampındaki iki yaşındaki çocuğu evlat edineceği öne sürüldü.

Woman's Day sitesinin haberine göre, 2 yaşındaki Musa adlı Suriyeli çocuk, çiftin yedinci evladı olacak. Haberde, Jolie'nin BM iyi niyet elçisi olarak ziyaret ettiği kampta Musa'nın kendisine sarılmasından çok etkilendiği ve yetim çocuğu evlatlık edinmeye karar verdiği iddia edildi.

Angelina Jolie, oyunculuğunun yanında Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu (UNHCR) İyi Niyet Elçisi olmasıyla da biliniyor. Sanatçı en son İyi Niyet Elçisi olarak Hatay'daki mülteci kampını ziyaret etti. Ünlü aktristin sayısız yardım kampanyası bulunuyor. Angelina Jolie Brad Pitt çiftinin üçü evlatlık olmak üzere 6 çocukları bulunuyor.

Angelina Jolie;

Haziran 1975 yılında Amerika'nın Los Angeles şehrinde dünyaya geldi. Henüz 14 yaşında modellik yapmaya başladı. 16 yaşında ailesine yakın bir yerden kendine ait ev aldı. Kariyerine ilk olarak 1982 yılında "Lookin'to Get Out" filmiyle başladı. Filmde "Tosh" karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

1991 yılında California'da 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. Hem oyunculuk hemde modellik yapmaktadır. Babasıyla arası uzun zamandır bozuk olan Angelina babasının soyadını kullanmamaktadır. 1999 yılında en iyi yardımcı kadın aktris seçildi ve bu dalda oscar aldı.

2006 yılında bir dergi tarafından "En Güzel 100 Kadın" listesinde 1 numara oldu.

Anahtar Kelimeler: