ANGİAD Başkanı Semiz:

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Fatma Semiz, halkın demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığını belirtti.

Ankara Genç İşadamları Derneği Başkanı Fatma Semiz, halkın demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığını belirtti. Semiz, yaptığı yazılı açıklamada, yerel seçim sonuçlarının hayırlı olması diledi. Türkiye'nin demokrasi sınavından başarıyla geçtiğini belirten Semiz, halkın demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığını ifade etti. Yerel seçim sonuçlarının tüm kesimler tarafından kabul edilmesinin demokrasinin gereği olduğuna işaret eden Semiz, STK'lar, kamu kurum ve kuruluşları ve iş dünyası temsilcilerinin yerel yönetimlerle daha fazla işbirliği içinde olmak, sorunların çözümüne katkı sunmak zorunda olduklarına dikkati çekti. Seçimlerin tamamlanmasıyla piyasalarda canlılık beklediklerini ifade eden Semiz, şunları kaydetti: "Özellikle ülkemiz ekonomisi için lokomotif görevi üstlenen sektörler için şart. Bu hareketlenme, ekonomimizin büyümesine, güçlenmesine ivme kazandıracak. 'Güçlü ekonomi' demek yeni yatırımlar, üretim artışı, yeni istihdam alanları yaratmak demektir. 30 Mart'ı geride bırakarak, önümüze bakmak durumundayız. İktidarın da ekonomiye ilişkin beklentilere yanıt vermesini, aldığı önemli sorumluluğun gereğini yapmasını dileriz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: