ANGİAD Üyelerine AB Eğitimi

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) üyelerine, Avrupa Birliği (AB) konusunda farkındalıklarının artırılması için eğitim verilecek.

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) üyelerine, Avrupa Birliği (AB) konusunda farkındalıklarının artırılması için eğitim verilecek.

ANGİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, AB Bakanlığı ile gerçekleştirilecek olan "AB Eğitim Programı", 29-30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Program kapsamında Ankaralı iş adamlarına "Temel AB Eğitimi", "Yatırım indirimleri", "Çifte vergilendirme", "Vize serbestisi", "Vergi muafiyetleri" ve "AB fonları" gibi konularda eğitim verilecek. Programa katılmak isteyenler, 15 Nisan'a kadar ANGİAD'a başvurabilecek.

Reklam
Reklam

ANGİAD Başkanı Abdullah Değer, Türkiye'nin AB'ye tam üyelik sürecinde iş dünyasına da görevler düştüğüne belirterek, şunları kaydetti:

"Özellikle genç iş adamlarımız AB üyesi değişik ülkelerde Türkiye'nin yüzü olarak bizleri temsil etmektedirler. Onların başarıları ülkemizi AB'ye daha da yaklaştırmaktadır. Bu anlamda Avrupa Birliği Bakanlığı'nın projesini çok önemsiyor ve destekliyoruz. İnanıyoruz ki bu projeyle desteklenecek genç iş adamları, Avrupa ülkelerindeki etkinlikleriyle ülkemizin elini müzakere sürecinde daha da güçlendirecektir."

Muhabir: Merve Özlem Çakır

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: