Ankamall’da 80'lerin Müzikleriyle Sunulan Dans Gösterisi Büyük İlgi Gördü

Ankamall Alışveriş Merkezi’ne gelen ziyaretçiler, 80’lerin müzikleriyle dans eden dansçılara büyük ilgi gösterdi.Ankamall Alışveriş Merkezi'nde...

Ankamall Alışveriş Merkezi’ne gelen ziyaretçiler, 80’lerin müzikleriyle dans eden dansçılara büyük ilgi gösterdi.

Ankamall Alışveriş Merkezi'nde 80'li yılların müzikleriyle dans gösterisi düzenlendi. Ankamall ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği dans gösterisinde temizlik görevlisi kostümüyle çıkan dans eğitmeni Emir Kaya, çalınan müzikle birlikte dans etmeye başladı. Kaya'ya grupta yer alan diğer amatör dansçılar da katıldı. Ankamall ziyaretçileri gösteri sırasında eğlenceli anlar yaşadı.

Dans eğitmeni Kaya, 80’li yıllardaki müziklerin eşsiz olduğunu söyleyerek, “Hala benzeri yapılmamış müzikler. O yıllarda başlamış olan fitness, aerobik tohumları atmış, 2000’li yıllarda zumba olarak karşımıza çıkmış. O müziklerle zumbayı yapabilmek, benzeri hareketleri yapabilmek çok güzel ve gurur verici” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Dans etmenin yararlarından da bahseden Kaya, “Dans ettiğimiz zaman çok hızlı düşünürüz. Sağlıklı yaşarız, çabuk karar verebiliriz, kötü alışkanlıklardan uzak dururuz. Çocuklarımızı dansa gönderelim, danstan geri kalmayalım” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz