Ankara Asilder'den Kale Gençlik Spor Ve İzcilik Kulübü'ne Ziyaret

Ankara Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (ASİLDER) yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale Kale Gençlik Spor ve...

Ankara Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (ASİLDER) yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale Kale Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nü ziyaret etti.

Ziyarete Kulüp Başkanı Önder Öz, Kulüp Önderi Halil İbrahim Tellioğlu, Gençlik Komisyonu Başkanı Süleyman Çakmak ile Aktif Gençlik Yönetim Kurulu üyesi Çetin Tütüncü de katıldı.

Yapılan ziyarette ASİLDER Kulüp başkanı Önder Öz, Kulübün Gençlik Spor ve İzcilikle ilgili çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdi. Daha sonra Kulüp Önderi Halil İbrahim Tellioğlu, İzcilik faaliyetlerinin kapsam ve incelikleri ile ekip ruhu konuları ve üniversite gençliğine yönelik faaliyetler ile ilgili bir sunum yaptı. Ziyarette ayrıca üniversite gençliğine yönelik gençlik topluluklarının kurulması noktasında da istişareler yapıldı.

Reklam
Reklam

Kale Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Erkan Seçkin de Kırıkkale'deki gençlik çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, Kulüplerinin geleceğe yönelik projeleri hakkında çeşitli bilgiler aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: