Ankara Barosunda Seçime Doğru

Ankara Barosu başkan adaylarından avukat Zennure Tokgöz, "İddialıyım, neden kazanamayayım ki kazanan arkadaşlara o kadar  emek vermiş biriyim. Kazanan herkes koyduğum projelerle çok iş yaptılar" dedi.

Ankara Barosu başkan adaylarından avukat Zennure Tokgöz, "İddialıyım, neden kazanamayayım ki kazanan arkadaşlara o kadar emek vermiş biriyim. Kazanan herkes koyduğum projelerle çok iş yaptılar" dedi. Tokgöz, Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, adaylık için resmi başvurusunu yaptığını belirtti. Baro başkanlığını hukuk fakültesinde okuyan herkesin düşündüğünü vurgulayan Tokgöz, "İdeal hedefimdi okulu kazandığımda. Benim kendimde bulduğum bu cesaretin sebebi, içerisinde bulunduğum sorumluluk, bilgi, birikim ve donanım. Kendi yapacaklarımı gördükten sonra ürperdim. Neden oturuyorum, neden bu sorumluk adına burada değilim diye düşündüm" dedi. Baro başkanlığını kazanması durumunda önemli projeleri hayata geçereceğini söyleyen Tokgöz, "İddialıyım, neden kazanamayayım ki kazanan arkadaşlara o kadar emek vermiş biriyim. Kazanan herkes koyduğum projelerle çok iş yaptılar, bilenler biliyor. Bilmeyenler de öğrenebilirler. Çalışacağım ve yapacağım" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: