Ankara Beyaza Büründü

Ankara'da gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışı, şehri beyaza bürüdü.Tüm yurdu...

Ankara'da gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışı, şehri beyaza bürüdü.

Tüm yurdu etkisi altına alan kar yağışı, gece saatlerinde Ankara'da da başladı. Gece boyunca İncek, Oran, Dikmen gibi şehrin yüksek kesimlerinde hafif olarak seyreden kar yağışı, sabah saatlerinde şehir merkezinde de etkisini artırdı. Güne karla uyanan Başkentliler, mesaisine giderken şemsiyelerini çıkardı.

Kar yağışı nedeniyle araçların yavaş ilerledikleri görüldü. Vatandaşların özel otomobilleri yerine toplu taşım araçlarına yönelmesi, otobüs ve dolmuş duraklarında yoğunluğa neden oldu.

Reklam
Reklam

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait kar küreme araçları da, trafiğin yoğun olduğu yollarda buzlanmaya karşı hazırda bekletildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporuna göre, bugün Ankara’da hava sıcaklığının en düşük 1, en yüksek 2 derece olması beklenirken; yağışlar kar şeklinde olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: