Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'e Ödül

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Yaşlılar Derneği ile Sevgi Eli İzcilik ve Gençlik Kulübü'nün, 1. Uluslararası İz Bırakan

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dünya Yaşlılar Derneği ile Sevgi Eli İzcilik ve Gençlik Kulübü'nün, 1. Uluslararası İz Bırakan Büyükler Onur Ödülü'nü aldı.

Dünya Yaşlılar Derneği ile Sevgi Eli İzcilik ve Gençlik Kulübü'nün düzenlediği, 1. Uluslararası İz Bırakan Büyükler ödül töreninde iş dünyası, medya, sanat, spor, edebiyat, eğitim, siyaset alanlarında yaptıkları ile iz bırakan kişi veya kurum yöneticileri ödüllendirildi.

A City Alışveriş Merkezi'ndeki törende Gökçek'in ödülünü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Dünya Yaşlılık Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Saraçoğlu'ndan aldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Serdar Açıl

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: