Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Aldıkları Silindiri Köyler İçin Bağışladılar

Akçakoca Muhtarlar Derneği, girişimleri sonucu Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden bağış olarak aldıkları silindiri Akçakoca Kaymakamlığı Köylere...

Akçakoca Muhtarlar Derneği, girişimleri sonucu Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden bağış olarak aldıkları silindiri Akçakoca Kaymakamlığı Köylere Hizmet Getirme Birliği'ne bağışladı.

Köye Yönelik Hizmetler Birliği’ne bağışlanan silindir için tören düzenlendi. Törende Akçakoca Kaymakamlığı Yazı İşleri ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Necmi Acar‘a Muhtarlar Dernek Başkanı Bekir Küçük tarafından silindirin anahtarı teslim edildi.

Küçük, “Bir süredir sürdürdüğümüz girişimlerimiz sonucunda piyasa değeri yaklaşık 250 bin lira olan silindir iş makinesini Ankara Büyük Şehir Belediyesinden aldık. Bu makineyi Köylere Hizmet Getirme birliğine teslim ediyoruz. Köy yollarımız ve diğer çalışmalarda büyük yararı olacak. Ayrıca bazı kurumlardan sağladığımız üç adet kamyon ve bir eskavator de yakında araç parkımıza katılacak. Araç parkımız zenginleştikçe köylerimize hizmet daha kolay ve çabuk ulaşacak“ dedi.

Reklam
Reklam

Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Küçük Milletvekili Osman Çakır’a ilettikleri sorunları dikkate aldıklarını vurgulayarak, “Sorunlarımızı dikkate alan ve çözümünde yardımcı olan milletvekilimiz Osman Çakır’ın makinenin alımında da büyük yardımları oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz çalışmalarımızın desteklenmesini istiyoruz. Demeçlerimizi birilerinin canını sıkmak için vermiyoruz. Amacımız bu değil. Bizi mağdur etmesinler yeter. Tek isteğimiz köylerimizin sorunlarının en güzel ve süratli bir şekilde çözümünü sağlamaktır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: