Ankara Büyükşehir, ‘e-Devlet Kapısı’na Girdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 9 Ocak 2013 tarihi itibariyle hizmete açılan“www.turkiye.gov.tr” adresi üzerinden e-devlet kapısından girdi.Vatandaşlar,...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 9 Ocak 2013 tarihi itibariyle hizmete açılan“www.turkiye.gov.tr” adresi üzerinden e-devlet kapısından girdi.

Vatandaşlar, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan e-devlet sitesinin ana sayfasındaki 'Belediye Hizmetleri' linkinden Ankara Büyükşehir Belediyesi sayfasını tıklayan vatandaşlar, istedikleri e-devlet sayesinde rahatlıkla beyan bilgileri, borç bilgileri, sicil bilgileri ve tahsilat bilgilerini sorgulayabilecek. Sayfada ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin adresi, telefon numaraları ile internet adresi, çağrı merkezi numarası da yer alıyor.

Reklam
Reklam

e-Devlet Kapısı Mobil Devlet uygulaması ile Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi web sitesi olan www.turkiye.gov.tr adresinden cep telefonlarından mobil olarak da faydalanabiliyor. Sistemde kayıtlı 74 kurum, 589 hizmet ve 14 milyon 232 bin 167 üye bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: