Ankara İl Genel Meclisi Basın Komisyonu Üyeleri, Yerel Basın Ile Bir Araya Geldi

Ankara İl Genel Meclisi Basın Komisyonu üyeleri, yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Ankara İl Genel Meclisi Basın Komisyonu üyeleri, yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.

İl Özel İdaresi'nin Yenimahalle'deki binasında düzenlenen toplantıya, Basın Komisyonu Başkanı Abdulkadir Altuntaş, AK Parti Grup sözcüsü Selim Cerrah, MHP'li üye Fehmi Kandemir, CHP Ankaral İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Turhan Bulut, bazı il genel meclisi üyeleri ve Ankara'daki yerel basın temsilcileri katıldı.

Toplantında İl Genel Meclisinin 2005-2011 yılları arasında yaptığı altyapı, sağlık, tarım, teknoloji, eğitim, spor ve Kent Güvenlik Sistemi gibi hizmetler rakamlarla anlatıldı.

Reklam
Reklam

Toplantının sonunda söz alan basın mensupları da böyle bir toplantının düzenlenmiş olmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, bu tür toplantıların daha sık yapılmasını ve İl Genel Meclisinde basına ait bir oda ayrılması ve ilanlarla yerel basına destek sağlanması konusundaki taleplerini iletiler.

Sırayla söz alan partilerin İl Genel Meclisi başkanvekilleri de faaliyetlerinin basında gerektiği kadar yer almamasından yakınarak basınla daha sıcak ilişkiler kurmak ve hizmetlerini anlatmak için böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: