Ankara İtfaiyesinden 'yaralı Leylek' Operasyonu

Ankara itfaiyesi, Çubuk'ta bir caminin kubbesinde mahsur kalan yaralı yavru leyleği nefes kesen bir operasyonla...

Ankara itfaiyesi, Çubuk'ta bir caminin kubbesinde mahsur kalan yaralı yavru leyleği nefes kesen bir operasyonla kurtardı. İtfaiye erinin kucağında aşağı indirilen yavru leylek veterinerlere teslim edildi.

Başkentliler'in her konuda imdadına yetişen Ankara itfaiyesi, bu kez de yaralı bir leylek yavrusunun yardımına koştu. Kavurucu sıcağın altında Çubuk Güldarpı Mahallesi’ndeki cami kubbesinde yaralı bir leylek yavrusu bulunduğu ihbarını alan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Çubuk İtfaiye Grubu’ndan 4 kişilik bir kurtarma ekibini olay yerine gönderdi. Olay yerine ulaşan ekip, merdivenle caminin çatısına çıkarak mahsur kalan yaralı leylek yavrusunu yakaladı. Başarılı bir kurtarma operasyonuna imza atan itfaiye ekibi, leyleğin Caminin çatısından bir itfaiye eri tarafından alınan yavru leylek itina ile aşağı indirildi. Yaralı yavru leylek, gerekli tedavinin yapılması için Çubuk Belediyesi veteriner ekiplerine teslim edildi. Leyleğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: