Ankara Jandarmasından Suça Geçit Yok

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonlarda 5 bin 480 adet kaçak sigara ile şekerpancarı...

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyonlarda 5 bin 480 adet kaçak sigara ile şekerpancarı tarlasına ekili 440 kök hintkeneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Polatlı ilçesi Yassıhöyük Beldesinde bir kişinin pancar tarlasına kenevir ektiği belirlendi. Yapılan tespitlerin ardından M.C. isimli kişiye ait olduğu tespit edilen pancar tarlasına adli makamlardan alınan talimat doğrultusunda operasyon düzenlendi ve pancar tarlasında 440 kök kenevir bitkisi ve ağaç altında kurumaya bırakılmış 19 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak kenevir ekili tarlayı sulayan, tarla sahibi M.C.'nın kardeşi M.C. yakalanarak gözaltına alındı. Tarla sahibini bulmak için çalışma başlatıldı.

Reklam
Reklam

KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışmalarda bazı kişilerin nakliyat şirketleri ile Doğu illerinden sigara, puro v.b. malzemeleri özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir illerine getirmenin yollarını aradıkları belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından Narkotik Arama Köpeği ile birlikte, Konya-Ankara E-90 Karayolu üzerinde, sigara kaçakçılığını engellemek için operasyon düzenlendi. Operasyonda, Gaziantep İlinden İstanbul İline gitmekte olan bir yolcu otobüsünde, Ü.Y. isimli şahsa ait çantalar içerisinde 250 paket, Şanlıurfa İlinden İstanbul İline gitmekte olan başka bir yolcu otobüsünde ise E.Ç. isimli kişiye ait koli ve çantalar içerisinde 5 bin 230 paket olmak üzere toplam 5 bin 480 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken olayla ilgili olarak Ü.Y. ve E.Ç. isimli kişiler hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: