Ankara Kahveciler Odası Başkanlığı'na yeniden İsa Güven seçildi

Ankara Kahveciler Esnaf Odası’nın olağanüstü genel kurulunda İsa Güven, 29 oy farkla yeniden başkanlığa seçildi....

Ankara Kahveciler Esnaf Odası’nın olağanüstü genel kurulunda İsa Güven, 29 oy farkla yeniden başkanlığa seçildi.
Kahveciler Odası'nın olağanüstü genel kurulu, Güneypark Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Seçime bin 500 delegeden 414’ü katıldı. 9 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde İsa Güven 217 oy alırken, rakibi Bekir Özvar 188 oyda kaldı.

İsa Güven, yeni dönemle birlikte artık kahveci esnafının da yüzünün güleceğini ifade ederek, yıllarca Kahveciler Odası'nın sorunları ile bire bir uğraşarak kahveci esnafının iyi yerlere gelmesi için uğraş verdiğini kaydetti. Güven, Ankara kahvecilerini ve Türkiye kahvecilerini kucaklayacak acil eylem planı ile yapılacak olan kahveciler kurultayı ile yok olmakta olan kahvecilik mesleğini yeniden saygın hale geleceğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz