Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı

Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel başkanlığında toplandı.

Ankara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel başkanlığında toplandı.

Ankara Kalkınma Ajansı binasında gerçekleştirilen toplantıya, kurul üyeleri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanı Mustafa Lale ve Genel Sekreter Asım Balcı katıldı.

Toplantıda, 2013 yılı çalışma programı hazırlıkları değerlendirilirken 2012'de doğrudan faaliyet desteği programı kapsamında alınan başvurular ile ilk altı aylık ajans birim faaliyetleri ele alındı.

Reklam
Reklam

Ayrıca, Ankara Kalkınma Ajansı'nın hedefleri doğrultusunda yüksek teknolojili ihracat performansının artırılması için çeşitli bakanlıklar ve kurumlarla yapılacak işbirliği masaya yatırıldı.

Muhabir: İzzet Taşkıran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: