Ankara Kalkınma Ajansı'ndan 8 Dilde Tanıtım

Ankara'nın tanıtımına yönelik çalışmalarını sürdüren Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara'yı anlatan broşürler hazırlayarak 8 farklı dile çevirdi.

Ankara'nın tanıtımına yönelik çalışmalarını sürdüren Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara'yı anlatan broşürler hazırlayarak 8 farklı dile çevirdi.

Ankara Kalkınma Ajansı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini Ankara'ya çekebilmek ve şehrin tanıtımı için yürütülen çalışmalar kapsamında, Ankara'yı ve Ankara'daki yatırım ortamını detaylarıyla anlatan broşürler hazırlayan Ankara Kalkınma Ajansı, bu broşürleri 8 farklı dile çevirdi.

Ankara Kalkınma Ajansı, İngilizce hazırlanan -İstatistiklerle Ankara- kitapçığı yayınını da gerçekleştirerek bu yayınlara elektronik ortamdan ulaşma imkanı sundu.

Reklam
Reklam

Ankara Kalkınma Ajansı olarak ulusal ve uluslararası fuarlara da katılım sağlandığı belirtilen açıklamada, son olarak İstanbul'da 17'incisi düzenlenen 'Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te yerli ve yabancı ziyaretçilerle bir araya gelindiği kaydedildi.

-"Turizm, hem Ajansın hem de Ankara'nın öncelikli gündemi"-

Turizm ve tanıtım konusunun, hem Ankara'nın hem de Ajansın öncelikli konuları arasında yer aldığını ifade eden Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç.Dr. Asım Balcı, "Ajans olarak, Ankara Valimiz Alaaddin Yüksel'in göreve gelmesiyle Ankara'da başlayan turizmi geliştirme seferberliğine önemli ölçüde destek veriyoruz. Ankara'yı turizmde de başarılı bir şehir yapabilmek hedefiyle çalışan Ajansımız, son iki yılda açıkladığı 2 mali destek programıyla da turizm projelerine bütçe ayırdı. Tüm bu çalışmalardaki temel amaç, Ankara'yı ulusal ve uluslararası arenada daha fazla tanınan bir marka şehir haline getirmek" değerlendirmesinde bulundu.

Açıklamada, Ankara Kalkınma Ajansı'nın 2011 Yılı Mali Destek Programı ile Ankara'da uygulanan 45 turizm projesini desteklediği ve 2012 Yılı Mali Destek Programı'nda da 'Turizm' başlığına yer verdiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Hüseyin Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: