Ankara Kalkınma Ajansı'ndan "iOS Uygulama Dünyasına Giriş" Etkinliği

Ankara Kalkınma Ajansı, 29-30 Nisanda düzenleyeceği "iOS Uygulama Dünyasına Giriş" etkinliğinde Başkentli yazılımcıları Apple yetkilileriyle buluşturacak.

Ankara Kalkınma Ajansı, 29-30 Nisanda düzenleyeceği "iOS Uygulama Dünyasına Giriş" etkinliğinde Başkentli yazılımcıları Apple yetkilileriyle buluşturacak.

Ankara Kalkınma Ajansından yapılan açıklamaya göre, etkinlikte, Ankaralı yazılım ve uygulama geliştiriciler, Apple yetkilileri tarafından verilecek eğitim kapsamında yazılım ve uygulama geliştirme sürecini yakından tanıma fırsatı bulacak.

Katılımcılar, uygulamaların oluşum ve gelişim süreci hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgi alacak, kendi uygulamalarını da uzmanlarla paylaşabilecek.

Reklam
Reklam

Açıklamaya göre, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı, etkinlik sayesinde Ankaralı bilişimcilerin bu alanda önemli yeri bulunan uluslararası aktörlerle bir araya gelme şansı yakalayacağını belirtti.

Balcı, bu tarz etkinliklerin Ankara'nın bilgi ve iletişim sektöründeki öncü konumunu güçlendirmeye de katkı sağlayacağını belirterek, Ankaralı sektör temsilcilerini etkinliğe katılmaya davet etti.

Etkinliğe başvurular, "www.ankaraka.org.tr" internet sayfası üzerinden yapılabilecek.

Muhabir: Hüseyin Karatepe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: