Ankara Kalkınma Ajansı'ndan Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri

Ankara Kalkınma Ajansı, ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri’ ile ilgili açıklama yaptı. Kalkınma Ajansı, Teknik...

Ankara Kalkınma Ajansı, ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri’ ile ilgili açıklama yaptı. Kalkınma Ajansı, Teknik Destek Programı

kapsamında Çubuk ve Etimesgut ilçelerinde ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimleri’ düzenlendiğini bildirdi.

İlk eğitim programı 5-6-7 Haziran 2012 tarihlerinde Çubuk Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nde düzenlendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Teknik Destek Programı kapsamında Ajans uzmanlarınca düzenlenen eğitimde proje döngüsü yönetimi mantığı, sorun analizi, paydaş analizi, hedef analizi, strateji analizi, mantıksal çerçeve matrisi, faaliyet planı ve bütçe hazırlama, hibe programları başvuru formları tanıma ve doldurma konularını içeren 3 günlük uygulamalı eğitim verildi.”

Reklam
Reklam

Ankara Kalkınma Ajansı teknik destek talepleri doğrultusunda ikinci eğitim programı Etimesgut Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde 12-13-14 Haziran 2012 tarihileri arasında gerçekleştirildi. Eğitimlerde standart proje döngüsü yönetimi mantığının yanı sıra katılımcıların özel talepleri doğrultusunda ulusal ve uluslararası hibe programlarına yönelik tanıtım yapıldığı ve proje hazırlama ve sunma konularında teknik bilgiler verildiği vurgulanarak, “Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği eğitimlerin, ilgili kurumların proje hazırlama kapasitesine katkı sağlaması ve bu kurumları ulusal ve uluslararası destek ve teşviklerden yararlanma konusunda teşvik etmesi bekleniyor” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: