Ankara Şoförler Odası'ndan taksici cinayetine tepki

Ankara Mamak'ta dün gece yaşanan taksici cinayetine Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet...

Ankara Mamak'ta dün gece yaşanan taksici cinayetine Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner tepki gösterdi.

Taksici cinayetlerinin artık sona erdirilmesi gerektiğini belirten Yiğiner, "Bir arkadaşımızı daha taksici cinayetine kurban verdik. Mamak Boğaziçi taksi durağında 06 T 1524 plakalı araçta çalışan Paşa Kılınçgil arkadaşımız gece 01.30’da Taksi Durağı yakınlarında, yıkılan gecekonduların bulunduğu bir alanda, 2 -3 kişi olduğu tahmin edilen caniler tarafından silahla gasp edilmiş ve sonrasında vurularak öldürülmüş. Haberi aldığımız andan itibaren Ankara Şoförler Odası olarak olayla yakından ilgileniyor ve takip ediyoruz. Evine, çoluk çocuğuna ekmek parası götürmek için kar–kış demeden, geceli gündüzlü, küçük ücretler karşılığı alınteriyle çalışan taksici arkadaşlarımıza karşı işlenen bu cinayeti lanetle kınıyoruz. Bu vahşice cinayet bizi fazlasıyla üzmüştür. Temennimiz olayın faillerinin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmeleri ve en ağır şekilde cezalandırılmalarıdır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz