Ankara Turizm Fuarı'nda Tarsus Standı Açıldı

Ankara'da 'Kültür Yolları ve İnanç Turizmi' temalı 2. Kültür Turizmi Zirvesi ve Fuarı, ATO Congresium...

Ankara'da 'Kültür Yolları ve İnanç Turizmi' temalı 2. Kültür Turizmi Zirvesi ve Fuarı, ATO Congresium Fuar ve Sergi Sarayı'nda başladı. Tarsus Belediyesi tarafından açılan stant, fuarın ilgi alanı olurken, adeta ziyaretçi akınına uğradı.

Fuarın açılışına Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Bayburt Valisi Hasan İpek, Sinop Valisi Ahmet Cengiz, Muğla Valisi Fatih Şahin, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gökşin ile bazı eski siyasetçiler katıldı. Fuarın açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri daha sonra stantları gezdi.

Reklam
Reklam

Tarsus Belediye standında, kente ait özgü ürünler tanıtıldı. Standa gelen ziyaretçilere cezerye ikram eden görevliler, tanıtıcı kitap ve Tarsus belgeseli verdi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan’ın bulunduğu stant, kentin tarihi ve turistik yerlerini gösteren fotoğraflarla süslenmiş olduğu görüldü.
Yerel yönetim olarak kentin tanıtımında üzerlerine düşen görevi yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tanıtım konusunda sivil toplum örgütleri başta olmak üzere kentte yaşayan herkesin görev alması gerektiğini ifade etti.

Fuarı değerlendiren Başkan Kocamaz, 2. Kültür Turizmi Zirvesi ve Fuarı'nın Türkiye’de sayılı olduğunu, Tarsus açısından çok olumlu geçtiğini vurguladı.

Turizm ve bürokratların yanı sıra çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği stant 23 Aralık’a kadar gezilebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz