Ankara Uluslararası Moda Haftası

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği'nce (AGSD) bu yıl 24'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Ankara Fashion Week, 3 Eylül'de aralarında Şenay Akay, Ece Gürsel,

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği'nce (AGSD) bu yıl 24'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Ankara Fashion Week, 3 Eylül'de aralarında Şenay Akay, Ece Gürsel, Açalya Samyeli Danoğlu, Çağıl Özge Özkul, Gizem Kayalı gibi ünlü mankenlerin de podyuma çıkacağı bir defile ile başlayacak.

AGSD'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bir çok farklı konsept üzerine dünya markalarını ağırlayacak organizasyon, GUESS markasının sonbahar-kış koleksiyonu ile açılacak.

Koreografisini Yasin Soy'un üstlendiği, Sheraton Otel'de düzenlenecek defilede, ünlü mankenler Şenay Akay, Ece Gürsel, Açalya Samyeli Danoğlu, Çağıl Özge Özkul, Songül Erol, elif Merve Çolak, Buket Açıkgöz, Gizem Kayalı, Çağla Zoralioğlu, Gözde Coşkun, Tuğba Melis Türkün yanı sıra dünya podyumlarından yabancı modeller de podyuma çıkacak.

Reklam
Reklam

Muhabir: Tamer Toğanaş-Necip Fazıl Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: