Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Antalya'da Çalıştay Düzenliyor

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak, Antalya'da "2. Sera Konstrüksiyon Üreticileri ve...

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak, Antalya'da "2. Sera Konstrüksiyon Üreticileri ve Donanım Sağlayıcıları Çalıştayı" düzenleyeceklerini bildirdi.

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Sera Konstrüksiyon Üreticileri ve Donanım Sağlayıcıları Derneği ile birlikte 10 Mayıs Perşembe günü Antalya Girişimci İş Adamları Konferans salonunda "2. Sera Konstrüksiyon Üreticileri ve Donanım Sağlayıcıları Çalıştayı" düzenliyor. Türkiye'nin sera alanları açısından Dünya ve Avrupa'da üst sıralarda yer aldığını belirten Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çolak, son 10 yıl içinde sera imalat sektörünün çok hızlı bir büyüme gösterdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Çolak, "sektörümüzün sera alanlarının artışına ve teknolojideki gelişmelere paralel olarak ilerlemesini sürdürmekte, yatırımlar yapmaktadır. Türk sera imalat sektörünün büyüme hızını artırarak devam ettirebilmesi için sağlam bir altyapı oluşturulmalıdır. Bu amaçla ekonomik, hukuki, teknolojik, imalata ve ihracata yönelik sorunlara çözüm bulmak, yeni pazarlar araştırmak ve sektörün geleceği konusunda bilgi alış verişinde bulunabilmek için tüm yerli sera üreticilerinin, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ilgili bölüm hocalarının ve diğer kamu kurum ve kuruluşların katılımıyla Antalya'da çalıştay düzeliyor" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: