Ankara Valiliği’nden Somali’ye yardım artarak devam ediyor

Ankara Valiliği tarafından başlatılan Somali ve Açlık Tehlikesi Yaşayan Diğer Afrika Ülkelerine Yardım Kampanyası artarak...

Ankara Valiliği tarafından başlatılan Somali ve Açlık Tehlikesi Yaşayan Diğer Afrika Ülkelerine Yardım Kampanyası artarak devam ediyor.
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’in Başkanlığında, İlçe Kaymakamları ile Ankara’daki tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Yöneticileri ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen kamuoyunun bilinçlendirmesi ve ilginin sağlanmasına yönelik çalışmaların güzel sonuçlar vererek yardımların hala artarak devam ettiği belirtildi.
Ankara Valiliği tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde 16 Eylül 2011 tarihi itibariyle toplam 19.278.256 lira yardım toplandı. Ankara Valisi Yüksel, Somali’de açlık ve susuzluk tehlikesi altında olan ve yardım bekleyen çocuklarla Ankaralıların sofralarındaki ekmeklerini ve sularını paylaşmaya devam ettiğini söyledi.
Yüksel, Ankaralıların, Somali’de ellerini uzatarak yardım bekleyenlerin acı ve ıstıraplarını kendi derdi gibi kabul ettiklerini belirterek hayırsever Ankaralılara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz