Ankara Valisi Yüksel, Polatlı'yı Ziyaret Etti

Ankara Valisi Alaattin Yüksel, Polatlı ilçesini ziyaret etti.

Ankara Valisi Alaattin Yüksel, Polatlı ilçesini ziyaret etti.

Yüksel, beraberindeki heyetle Polatlı Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yavuz Dingec'in ölümü nedeniyle Belediye Başkanı Yakup Çelik'e taziye ziyaretinde bulundu.

Yüksel, ziyarette yaptığı konuşmada, Ankara'da bilişim vadisi çalışması yürüttüklerini, bu çalışmada Polatlı'nın da önemli ayaklardan birisi olacağını söyledi.

Ankara'da 5 devlet ve 15 vakıf üniversitesi bulunduğunu, şu anda 20 üniversiteye sahip 6 tane teknoparkın olduğunu anlatan Yüksel, "Ama gelin görün Ankara'da bir bilişim vadisi tartışmasını yapmamış olmayı hakikaten çok ciddi bir eksi olarak görüyorum. Bu nedenle 5 ay kadar önce Ankara'da bulunan bütün teknopark yönetimlerini bir araya getirdim ve Ankara'da bilişim vadisi kurulması konusunda böylece ilk buluşmayı yaptık" dedi.

Reklam
Reklam

Yüksel, Ankara'da çok yönlü kalkınmanın hep beraber tartışıldığını belirterek, eğitim, sanayi, turizm ve tarım yapılanması konusunda hızla çalıştıklarını bildirdi.

Yüksel, şöyle konuştu:

"Termal yapılanmada kesme çiçek acaba gelişebilir mi diye arayış içerisindeyiz. Sizinle son buluşmamdan bu yana Ankara'da takriben 700'e yakın sera yaptık. 60'a yakın serayı geçtiğimiz bir buçuk ay içerisinde Çubuk Havaalanı çevresinde gerçekleştirdik."

Ankara valisi Yüksel Polatlı Belediyesi ziyaretinin ardından, ilçedeki OSB yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Muhabir: Ali Tuna

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: