Ankara Valisi Yüksel, Ticaret Borsası Başkanı Yavuz'u Kabul Etti

Ankara Valisi Alaattin Yüksel, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti kabul etti.

Ankara Valisi Alaattin Yüksel, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti kabul etti. Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yüksel, görüşmede yaptığı konuşmada, 1927 yılında Zahire Borsası olarak kurulan Ankara Ticaret Borsası'nın, şu anda Türkiye'nin canlı hayvan pazarının tartışılmaz lideri konumunda olmasının dikkatle incelenmesi gerektiğini belirtti. Cumhuriyetin başlangıcında bir elin parmak sayısını geçmeyen müteşebbisi, olmayan sermayesi ve bilinmeyen teknolojisi ile yola çıkan Türkiye’nin, bugün büyük bir başarı hikayesi yazdığını kaydeden Yüksel, "Ankara’nın sağlıklı et ihtiyacının karşılanması amacıyla modern bir et borsası tesisleri kazandırılmasında örnek çalışmalar yapan Ankara Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erol Gemalmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ile çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi. Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz da Türkiye'de borsa uygulamalarında öncü ve yenilikçi anlayışla üyelerini güçlendiren ve hizmet alanını genişleten bir borsa vizyonu taşıdıklarını ifade ederek, çağdaş borsacılık anlayışı içinde, üyelerin ve hizmet alanların beklenti ve ihtiyaçlarını yasal şartlar çerçevesinde karşılamak suretiyle, ticaret ve ekonominin büyümesine katkıda bulunmayı hedeflediklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: