Ankara'da Antalya Zirve Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Antalya milletvekilleri, Antalya Valisi ve AK Parti il başkanı ile DSİ, Karayolları ve TEDAŞ Genel Müdürleri'nin katıldığı zirve,

AK Parti Antalya milletvekilleri, Antalya Valisi ve AK Parti il başkanı ile DSİ, Karayolları ve TEDAŞ Genel Müdürleri'nin katıldığı zirve, Ankara'da düzenlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel'in organize ettiği toplantıya, AK Parti Antalya Milletvekilleri Vecdi Gönül, Mevlüt Çavuşoğlu, Sadık Badak, Hüseyin Samani, Gökçen Enç ile Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İl Başkanı Mustafa Köse, DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ve TEDAŞ Genel Müdürü Haşim Keklik katıldı.

Reklam
Reklam

DSİ Genel Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2.5 saat süren zirvede, Antalya milletvekillerinin taleplerini dinleyen DSİ, Karayolları ve TEDAŞ genel müdürleri, Antalya'nın bu kurumlarla ilgili acil ihtiyaçlarının giderilmesi ve sorunların en kısa zamanda çözümü için gerekenin yapılacağını ifade etiler.

Muhabir: Antalya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: