Ankara’da elektrik kesintisi

Ankara’nın Çankaya, Yenimahalle, Elmadağ, Kazan, Çubuk ve Beypazarı ilçelerinde Pazar günü elektrik kesintisine gidilecek.

ANKARA (ANKA) - Ankara’nın Çankaya, Yenimahalle, Elmadağ, Kazan, Çubuk ve Beypazarı ilçelerinde Pazar günü elektrik kesintisine gidilecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.’den yapılan yazılı açıklama ile Ankara’da 12 Aralık Pazar günü elektrik kesintisine gidilecek yerler duyuruldu.

Buna göre, Çankaya’da, Tunus Caddesinin bir kısmına (Beykoz Sokağın Alt Kısımları) tesis çalışması nedeniyle 10:30-15:30 saatleri arasında, Kuzgun-Örgü Sokaklar-Kuveyt Caddesi (Güvenlik Caddesine Kadar)-Hüseyin Onat-Tomurcuk-Nazilli Sokaklara tesis çalışması nedeniyle 09:00-14:00 saatleri arasında enerji verilemeyecek.

Reklam
Reklam

Yenimahalle’de Demetevler Mahallesi-4.-5. Caddeler-3.-57. Sokaklar ve civarında tesis çalışması nedeniyle 10:00-15:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Elmadağ’da, Üç Evler Mevkii ve civarı trafo ve şebeke çalışması nedeniyle 10:00-15:00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

Kazan’da, Atatürk Ve Fatih Mahallelerinin bir kısmına yeni tesis çalışması nedeniyle 08:00-14:00 saatleri arasında, Satıkadın Mahallesinin bir kısmına yeni tesis çalışması nedeniyle 10:00-16:00 saatleri arasında, Kayı Mahallesinin bir kısmına bakım çalışması nedeniyle 13:00-16:00 saatleri arasında, Saray Keresteciler Sitesinin bir kısmına bakım çalışması nedeniyle 09:00-12:00 saatleri arasında, Lider Plastik-Hasçelik-Kam Beton-Ece Galvaniz-Habaş-Prefi-Özaltın-Prokon Ekon-Rutmak-Metag-Oksan-Öztaş-Polsaş-Öz İnşaat-Başkent Boya-Çekosan-Örümcek İskele-Çegal-Crayzpark-Cepa-Selçuk Depo-Ada İnşaat-Köşk Yemek-Galen Grup-Yanmaz Proje-Mng Kargo-Yurtiçi Kargo-Horoz Lojistik-Serkan Petrol-Anadolu Akaryakıt-Çim Mühendislik-Özsan Treyler-Orpet-Öntur-İrfam-Temson-Altınordu-Karbogaz-Dilmen Sofi-Maraşhan Lojistik-Yunterm Mühendislik-Dağyaka Mahallesi-Saray Mahallesi Köy Yerleşkesi-Bersa-Pelka Mühendislik-Set Çimento-Saray Kimya-Birlik İnşaat-Halit Kara-Nurdoğan Aydın Baz İstasyonları ve civarına bakım çalışması ne

Reklam
Reklam

deniyle 09:00-12:00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Çubuk’ta, Yenice Harbiş Mevkii-Aymaş-Nova Genix-Tav Şantiye-Ekotek-Sarıkaya Beton-Yakupoğlu İnşaat Şantiyesi-Dağgrup-Faruk Ateş-Nergiz Dekorasyon-Hacı Ali Demirel Özel Trafolar bakım onarım çalışması nedeniyle 09:00-12:00 saatleri arasında elektriksiz kalacak.