Ankara'da gerginlik

Ankara Seyranbağları Necla Kızılbağ Anadolu Lisesi'inde seçim gerginliği yaşanıyor.

AK Parti taraftarlarının oy sayım işlemi yapılan okula saldırdığını iddia eden çevre sakinleri bina çevresinde toplandı. Gerginliğe çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Seyranbağları Necla Kızılbağ Anadolu Lisesi'nde oy sayım gerginliği yaşanıyor. Okul çevresinde yaşayan vatandaşlar Ak Parti taraftarlarının oy sayım işlemi yapılah binaya saldırdığını iddia etti. Okul çevresinde CHP ve AK Parti taraftarları arasındaki gerginliğe çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Taraflar sloganlar atarak bekleyişini sürdürüyor. Çok saıyda çevik kuvvet ekibi okul içine konuşlandırıldı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök de olay yerine geldi.

Reklam
Reklam

ANTALYA'DA DA KAVGA ÇIKTI

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine yönelik oy sayımı devam ederken, Ak Partililer ile CHP’liler, seçim kurullarının bulunduğu adliyeye binasında tartıştı.

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, yanında milletvekilleri ve il yöneticileriyle birlikte adliye binasına gelerek Kepez ilçesinden Büyükşehir’e çıkan sonuçlara itiraz etti ve oyların yeniden sayılmasını istedi. Bunu öğrenen AntalyaBüyükşehir Belediye Başkanı ve adayı CHP’li Mustafa Akaydın da parti yöneticileriyle birlikte adliyeye geldi. Adliyenin 5’inci katında karşılaşan Bakan Çavuşoğlu ile Başkan Akaydın kameraların önünde tartıştı.

Gerginliğin öğrenilmesiyle Ak Partili ve CHP’liler de adliye binasının bahçesinde toplanarak karşılıklı slogan atmaya başladı. Polis ekipleri, adliyede iki grup arasında barikat oluşturdu.

Anahtar Kelimeler: