Ankara'da hareketli saatler

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü.

Suriye'nin Türkiye'ye ait keşif uçağını düşürmesinin ardından Ankara'da hareketli saatler yaşandı.
[ ****](http://video.mynet.com/habervideo/Ankara-da-hareketli-saatler/1457592/)
[ ****](https://www.mynet.com/iste-turk-jetinin-vurulma-ani-2697412-myvideo)
İlk olarak Dışişleri Bakanlığı'nda askerlerin de katıldığı bir eşgüdüm toplantısı yapıldı. Sonra da Başbakan Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu resmi konutta bir araya geldi.
Başbakan Erdoğan, dün gece gerçekleştirilen güvenlik toplantısının ardından bugün öğle saatlerine kadar Keçiören’deki konutunda çalıştı.
Daha sonra, Başbakanlık Resmi Konutu’na geçen Erdoğan, burada Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Toplantı yaklaşık bir saat sürdü.
Bakan Davutoğlu, Başbakan Erdoğan ile görüşmesinden önce Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı'nda yapılan toplantının ''teknik'' olduğu açıklandı. Toplantıda uçağın düştüğü alan gibi ayrıntıların ele alındığı söylendi. Davutoğlu'nun başkanlığını yaptığı toplantıya ayrıca, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan bir tuğamiral ve Kara Kuvvetleri ile Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan iki tümgeneral de toplantıda hazır bulundu. ANKA