Ankara’da kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Ankara'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden kadının hamile olduğu öğrenildi.

Ankara'da iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden kadının hamile olduğu öğrenildi.

Kaza, saat 01.30 sıralarında Keçiören, Selçuklu Caddesi’nde meydana geldi. Etlik’ten Atapark istikametine ilerlediği sırada bilinmeyen bir nedenden ötürü yoldan çıkıp karşı yola geçen 06 AL 5248 plakalı otomobil ile Atapark’tan Etlik istikametine seyreden 06 DE 4968 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan her iki otomobil yolun hemen kenarındaki gecekonduya çarparak durabildi. 06 AL 5248 plakalı otomobilin sürücüsü Sedat Çiçek (31) yola savrulurken, Saniye Yükselen (25) isimli hamile kadın araç içinde sıkıştı. 3 kişinin bulunduğu diğer araçta ise İhsan Demirci ile Yaşar Demirci isimli amcaoğulları yaralandı.

Reklam
Reklam

Olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan Saniye Yükselen ağır yaralı halde ambulansla Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi’ne, Sedat Çiçek ise Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Saniye Yükselen ile Sedat Çiçek tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatlarını kaybetti. Hamile olduğu öğrenilen Saniye Yükselen’in karnındaki bebeğin sağlık durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Hastaneye kaldırılan diğer 2 yaralının ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Adeta hurdaya dönen araçlar çekiciyle otoparka çekildi. Araçların çarptığı gecekondunun sahibi İsmail Yasa, hemen hemen her gün aynı yerde kazaların yaşandığını belirterek,"Gürültüyü duyunca bir otomobilin benim aracın üzerine çıktığını zannettim. Dışarı çıktığımda olay yerinde yaralılar vardı. Bir şahsın durumu ağırdı. Burada hemen hemen her gün kazalar oluyor. Yetkililerin burada bir an önce tedbir alması gerekli’’ diye konuştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: