Ankara'da organize suç örgütü operasyonu: 22 kişi gözaltında

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, başkentte organize suç örgütlerine...

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, başkentte organize suç örgütlerine yönelik operasyon düzenledi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.
Kendilerini 'Alperenler' olarak tanımlayan gruba yönelik başlatılan operasyonda gözaltına alınan şahısların emniyetteki ifade verme işlemleri sona erdi.
Bugün sabah saatlerinde Ankara Adliyesi'ne getirilen zanlıların, savcılıktaki ifade verme işlemi başladı. Zanlıların, bazı kişilerden haraç aldıkları ve üniversitelerde baskı ve şiddet uyguladıkları iddia edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz