Ankara’da Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

Başkentte akaryakıt istasyonuna gelen kimliği belirsiz şahıslar, 3 kişiyi pompalı tüfekle vurarak yaraladı. Olay, saat...

Başkentte akaryakıt istasyonuna gelen kimliği belirsiz şahıslar, 3 kişiyi pompalı tüfekle vurarak yaraladı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Altındağ, İskitler Mahallesi’ndeki bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. Silahlı şahıslar, olay yerine geldikleri araçlarının içinden, istasyonda bekleyen Hasan ve Ercan D. kardeşler ile Metehan T.’ye ateş edip kaçtı. Hasan ve Ercan D. bacağından, Metehan T. ise boynundan yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İki kardeş taksiyle Dışkapı Hastanesi’ne, durumu ağır olan Metehan T. ise ambulansla Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. İstasyondaki saçma ve kan izleri dikkat çekti. Saçmalar park halindeki bir taksiye de isabet etti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: