Ankara'da Şüpheli Paket Alarmı

Ankara'da bir bankanın yanına bırakılan koli bandı ile sarılı paket bomba uzmanlarını alarma geçirdi. Fünye...

Ankara'da bir bankanın yanına bırakılan koli bandı ile sarılı paket bomba uzmanlarını alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan paketten boş salça kutusu çıktı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir Caddesi'nde bulunan bir bankanın yan tarafına konulan paket polisi alarma geçirdi. Banka görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Banka önüne gelen bomba uzmanları koli bandı ile sarılı şüpheli paket üzerinde önce incelemelerde bulundu. Polis pakete müdahale etmeden önce banka çalışanlarından binayı boşaltmasını istedi. Ayrıca megafonla da çevrede bulunan vatandaşlar bölgeye yaklaşmamaları konusunda uyarıldı. Alınan tüm önlemlerin ardından bomba uzmanı koli bandı ile sarılı şüpheli paketi patlattı. Yapılan incelemenin ardından koli bandı ile sarılı paketin içinden salça kutusu çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: