Ankara'da terör örgütü protesto edildi

Ankara'da, Şehit Binbaşı Yavuz Başayar'ın baba evinin bulunduğu Demetevler'de toplanan vatandaşlar terör örgütünü protesto etti....

Ankara'da, Şehit Binbaşı Yavuz Başayar'ın baba evinin bulunduğu Demetevler'de toplanan vatandaşlar terör örgütünü protesto etti.
Şehit Binbaşı'nın Yenimahalle İvedik Caddesi 939. Sokak'taki taziye evinin önünde gece saatlerinde toplanan bir grup vatandaş, sloganlar atarak PKK'yı ve terörü protesto etti.
Sürekli olarak cadde ve sokaklarda gezen gruplar araç trafiğini engelleyince Çevik Kuvvet ekipleriyle karşı karşıya geldi.
Grup, önlerini kesen Çevik Kuvvet ekiplerinin barikatı kaldırmasını istedi. Bu arada kısa süreli arbede yaşanırken, Çevik Kuvvet polisleri tarafından biber gazı sıkıldı. Gazın sıkılması üzerine grup geri çekilmek zorunda kaldı.
Tekrar toplanan grup, ara sokaklardan geçerek Hastane metro durağına geldi.
Buraya polisin ses yayın aracı getirildi. Grubun sürekli ikaz edildiği ses yayın aracından şu şekilde anonslar yapıldı: "Arkadaşlar hassasiyetinizi anlıyoruz. Ancak, polisle karşı karşıya gelmeyin. Bu provokasyona alet olmayın. Sağduyulu vatandaşlarımız lütfen dağılın. Aranızda bu işi provoke etmeye çalışan, işi polise yönlendirmeye çalışanlar var. Lütfen polisle karşı karşıya gelmeyin ve evlerinize gidin."
Yeniden bir araya gelen grup, Şehit Binbaşı Yavuz Başayar'ın baba evinin önüne geldi. Grup, burada İstiklal Marşı ve Fatiha'nın okunmasından sonra sloganlar atarak dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz