Ankara'da trafik kazası: 1 ölü

Ankara’da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında orta refüjdeki bir ağaca çarpan araç sürücüsü hayatını...

Ankara’da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında orta refüjdeki bir ağaca çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti.
06 KB 4092 plakalı aracıyla Yeni Etlik Caddesi’nde Dışkapı’dan Ovacık istikametine giden Murat K. Kasalar Kavşağını geçtikten hemen sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Orta refüje çıkan ve bir ağaca çarpıp ancak durabilen araçta ağır yaralanan Murat K. kaza mahalline gelen sağlık çalışanlarının müdahalelerine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.
Kaza sonrası araç hurdaya çıktı.
Olayı öğrenip kaza mahalline gelen Murat K.’nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Murat K.’nın cenazesi ceset torbasına konulduktan sonra otopsi incelemesi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.
Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz