Ankara'da Trafik Kazası: 7 Ölü, 5 Yaralı

Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan 1 kişi...

Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan 1 kişi yaralı olarak kurtuldu. Semazenleri taşıyan araçta ise 4 kişi yaralandı

Kaza, Ankara Konya karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Konya'nın Kulu İlçesi Kömişini köyünden Ankara'ya doğru yola çıkan Yusuf Çelik idaresindeki kamyonet, gösteriden gelen semazenleri taşıyan İsa Uğur yönetimindeki 42 CNZ 93 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada kamyonet sürücüsü Yusuf Çelik ile aynı araçta bulunan ailesinden Fatma, Kızey, Merve, Esragül, Murat ve Sibel Çelik hayatını kaybetti. Kazada Çelik ailesinden bir kişi, minibüste bulunanlardan ise 4 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden 7 kişiden 6'sının cesedi Kulu Devlet Hastanesi'ne, cesetlerden bir tanesi ise Ankara'ya götürüldü.

Olaydan sonra hastaneye giden Konya Valisi Aydın Nezih Doğan bilgi aldı. Vali Doğan, elim kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Çelik ailesinin Ankara'da ikamet ettikleri, Pazar günü ailece Kulu İlçesi Kömişini Köyüne gelerek yakınlarını ziyaret ettikten sonra tekrar eve dönmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: