Ankara'da Trafik Uygulaması

Ankara'da trafik uygulamasında polis ekiplerine saldıran alkollü sürücü, gözaltına alındı. Sürücünün bir önceki alkol uygulamasında 3. kez alkollü araç kullandığı

Ankara'da trafik uygulamasında polis ekiplerine saldıran alkollü sürücü, gözaltına alındı. Sürücünün bir önceki alkol uygulamasında 3. kez alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulduğu belirlendi.

Ankara Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Kızılay Atatürk Bulvarın'da alkol kontrolü yaptı. Trafik ekipleri, durdurdukları 06 ZG 656 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim S'den (47) alkolmetreyi üflemesini istedi. Alkolmetreyi üflemek istemeyen İbrahim S'yi, polis uzun süre ikna edemedi.

Polis otomobilinin arka koltuğunda bekletilen İbrahim S, daha sonra alkolmetreyi uzatan polise küfrederek saldırmaya başladı. Polislerin müdahale ettiği İbrahim S, gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Sürücü İbrahim S'nin polis ekiplerinin bir önceki uygulamasında 3. kez alkollü araç kullandığı için ehliyetine 5 yıl el konulduğu, bu kez de ehliyetsiz ve alkollü araç kullanmaktan hakkında işlem yapılacağı belirtildi.

Polise mukavemetten gözaltına alınan İbrahim S, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Muhabir: Fatih Çakmak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: