Ankara’da Uyuşturucu Operasyonları

Ankara polisinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği 3 ayrı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 100...

Ankara polisinin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği 3 ayrı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda 100 kilo kubar esrar, 4 bin adet captagon, 1 adet MP-5 marke uzun namlulu ruhsatsız silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerinin Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleriyle koordineli olarak uyuşturucu tacirlerine yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Cezaevi firarisi Kadir İ. isimli zanlıyı sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı paylaşımların ardından takibe alarak yakalayan polis, zanlının adreslerinde de baskın yaptı. Yapılan baskınlarda MP-5 uzun namlulu ruhsatsız silah, bu silaha ait 2 adet şarjör ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Narkotik polisinin yaptığı bir başka operasyonda ise yasadışı sol bir örgüt ile bağlantılı olduğu belirlenen Yücel Y. gözaltına alındı. Zanlı ile birlikte 3 bin kadar captagon hap ele geçirildi. Ayrıca sokak satıcılarına yönelik de Narkotik polisi bir operasyon gerçekleştirdi.

Düzenlenen 3 ayrı operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken 100 kilo kubar esrar, 4 bin adet captagon, 1 adet MP-5 marke uzun namlulu ruhsatsız silah, bu silaha ait 2 adet şarjör ve 60 adet fişek, 2 tabanca, 1 el telsizi ele geçirildi.

Polis sorgularının tamamlanmasın ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 9'u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken 1'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: