Ankara'da zorlu randevu!..

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de bu akşam deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak. Milli Takım maçları nedeniyle lige verilen aradan sonra yoluna devam etmek isteyen siyah beyazlılar, Ankaraspor deplasmanından yara almadan çıkmak istiyor.

Öte yandan ligde oynadığı 4 mçata sadece 1 puan alabilen Ankaraspor cephesinde ise, Teknik Direktör Aykut Kocaman yeni transferlerine güveniyor. Galatasaray'dan kiralanan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ın forma giymesi beklenen maçta tansiyon bir hayli yüksek olacağa benziyor...

Reklam
Reklam

Beşiktaş Kulüp doktoru Ayhan Optur, Gökhan Zan'ın kadroya dahil edilmediğini, Koray ve Serdar Özkan'da ise sorun olmadığını açıkladı. Bu arada FC Zürih ile yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının son anlarında oyuna girmek istemeyen ve bu nedenle kadro dışı kalan, ancak daha sonra affedilen Mert Nobre de teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından Ankaraspor maçı kafilesine alındı.

Beşiktaş'ın Ankara kadrosunda yedek kaleciler Murat ve Atilla'nın yanı sıra Mehmet Sedef, Aydın ve Batuhan yer almadı. Yenikent ASAŞ Stadı'nda yarın saat 18.00'de başlayacak maçı hakem Vedat Yüksel yönetecek.

ANKARASPOR: Ramazan, Fırat, Ediz, Emre Aşık, Orhan Ak, Özer, Adem, Batak, Tita, Mehmet Yılmaz, Necati Ateş
BEŞİKTAŞ: Hakan, Serdar Kurtuluş, Diatta, İbrahim Toraman, Tello, Serdar Özkan (Mehmet Yozgatlı), Cisse, Ricardinho, İbrahim Akın (Burak), Delgado, Bobo

Stat: Asaş
Yayın: Lig TV
Hakemler: Vedat Yüksel, Adil Sinem,Serkan Akarca

ENGİN: "ANKARASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Ankaraspor ile deplasmanda yapacakları karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Engin, bu karşılaşma için Ankara'ya hareketlerinden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, lige verilen aranın kendileri açısından çok iyi olduğunu, hafif sakatlıkları bulunan oyuncuların bu süre içinde iyileştiğini belirterek, "Sadece Gökhan Zan'ın bir sakatlığı var, onu da riske etmedik ve Ankara'ya götürmüyoruz. Zorlu Ankaraspor maçında 3 puandan başka şey düşünmüyoruz. İyi oynayıp kazanmak istiyoruz" dedi.

Sakatlığı bulunan Serdar Özkan'ın, büyük olasılıkla Ankaraspor maçında takımdaki yerini alacağını ifade eden Engin, futbolcuların oruç tutmasıyla ilgili bir soruyu, "Oyuncular ne zaman oruç tutulacağını biliyor. Zaten yabancı ağırlıklı bir takımız. Tutacak olanlar da maçtan 1-2 gün önce tutmuyor. Profesyonel oyuncular her şeyin bilincinde" diye yanıtladı.