Ankara'daki Artvin Tanıtım Günü Etkinlikleri

ARTVİN (AA) - Artvin Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş, Ankara'da yapılan 3. Artvin Tanıtım Günü etkinliklerinde ücretsiz 15 bin fidan dağıttıklarını söyledi.

Artvin Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş, Ankara'da yapılan 3. Artvin Tanıtım Günü etkinliklerinde ücretsiz 15 bin fidan dağıttıklarını söyledi. Akbaş, yaptığı açıklamada, ​Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 10-13 Nisan'da Artvin Valiliği ile Ankara Kültür ve Yardımlaşma Derneğince düzenlenen etkinliklere çift stantla katıldıklarını belirterek, "Fuarda, kurumsal faaliyetlerimizin tanıtıldığı stant Atatürk Kültür Merkezi içinde, fidan dağıtım standı ise kültür merkezi girişinde açık alanda kuruldu" dedi. Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez'in katılımı ve Ankara Orman Bölge Müdürlüğünün desteğiyle vatandaşlara 15 bin ücretsiz fidan dağıttıklarını ifade eden Akbaş, "Yoğun ilgi gösterilen ve vatandaşlar tarafından olumlu izlenimler alınan standımızda fuar boyunca kitap, broşür, şapka, anahtarlık, kalem, tişört, odun dışı ürünlerden lavanta, adaçayı ve papatya çayı dağıttık. Ayrıca çocuklar için animasyon gösterileri yapıldı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: