Ankara’daki Yaşlılar Eğlencede Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası dolayısıyla Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) ile birlikte...

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Yaşlılar Haftası dolayısıyla Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) ile birlikte düzenlediği eğlence programında, yaşlılar gönüllerince eğlendi.

Kocatepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet merkezi üyesi yüzlerce yaşlının katıldığı program, şehitler için yapılan saygı duruşunun ardından, Mehter Takımı eşliğinde İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasıyla başladı. Mehter Takımı’nın çaldığı marşlar, salondaki coşkuyu daha da artırdı.

Reklam
Reklam

Etkinlik, Seğmen Ekibi’nin sunduğu Ankara Oyunları gösterisi ile devam etti. Büyükşehir Belediyesi Eryaman Aile Yaşam Merkezi Yaşlılar Lokali üyeleri, kendi yazdıkları veya sevdikleri şairlerden aldıkları ana temasını yaşlılığın oluşturduğu duygu dolu şiirleri okudu. Aile Yaşam Merkezi’nin yaşlı üyelerinden oluşan sanat toplulukları da programı renklendirdi.

ÇEKİLİŞ YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezler Yaşlılar Lokali üyelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi üyesi yaklaşık 500 üyenin izlediği programda bir de çekiliş heyecanı yaşandı. Program süresince yapılan çekilişlerle 25 üye çeşitli mutfak eşyası kazanırken, 20’si çift kişilik, 10’u tek kişilik olmak üzere 30 yaşlı üye de bu yıl yaz aylarında Ankara Büyükşehir Belediyesi Akçay Tesisleri’nde tatil yapma hakkı elde etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: