Ankara’dan Cizre’ye gönül köprüsü

Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi mezunları, Cizre Anadolu İmam hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Heyet,...

Ankara Tevfik İleri İmam Hatip Lisesi mezunları, Cizre Anadolu İmam hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Heyet, yanlarında getirdiği kırtasiye paketlerini sınıf sınıf gezerek öğrencilere dağıttı.
Ersin Şimşek, “Buradaki arkadaşlarımızı ziyaret etmek istedik. İnşallah bu ziyaretimiz kardeşliğe, dostluğa vesile olur. Biz bu gelip gitmelerin birçok meseleyi çözeceğine inanıyoruz." diye konuştu. Ankara'dan gelen heyette yer alan Furkan Kaçak ise “Böyle bir yerde bulunmak bizim için çok gurur verici bir olay.” dedi.
Cizre Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Salih Kurt, “Ankara’dan ağabeylerimiz geldi. Kıymetimizi bilip bizi kardeş saydılar. Bizimle gönül köprüsü kurdular. Bizi kardeş sayılıp bize hediye paketleri getirdiler. Allah onlardan razı olsun. Allah mallarına bereket versin." diye konuştu. Hüseyin Dursun adlı öğrenci de kendilerine yardım getiren heyete teşekkür etti. Öğrenci velisi Ziver Bıçakçıa, "Ankara’dan bizim çocukları görmeye geldikleri için çok memnun kaldık. Allah onlardan razı olsun." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz