Ankaragücü: 1 - Eskişehirspor: 1

Stat: Ankara 19 MayısHakemler: Koray Gençerler, Gökhan Memişoğlu, Volkan NarinçAnkaragücü: Bayram, Volkan, İshak, Ümit, Kaan,...

Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Koray Gençerler, Gökhan Memişoğlu, Volkan Narinç
Ankaragücü: Bayram, Volkan, İshak, Ümit, Kaan, Bilal, Serkan, Orhan, Gökhan, Serol, Aybars
Eskişehirspor: İvesa, Veysel, Ediz, Bülent, Diego, Dede, Kamara, Alper, Tello, Erkan, Serdar
Goller: Dk. 37 Aybars (Ankaragücü), Dk. 38 Kamara (Eskişehirspor)
Sarı kartlar: Dk. 30 İvesa, Dk. 45 Dede (Eskişehirspor)

Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde başkentte oynanan Ankaragücü - Eskişehirspor karşılaşmasının ilk yarısı Aybars ve Kamara'nın karşılıklı attıkları gollerle 1 - 1 sona erdi.

Reklam
Reklam

23. dakikada ceza alanında topla buluşan Kamara yerden ortasını yaptı, Serdar'ın vuruşunda top defanstan döndü bu kez topla buluşan Veysel'in şutundan ise sonuç çıkmadı.

31. dakikada İvesa'nın ceza alanı dışında topa elle müdahale etmesi sonucu kazanılan frikiği İshak kullandı top yandan auta çıktı.

35. dakikada Serol sol kanattan korneri kullandı ön direkte Aybars yaptığı kafa vuruşundan netice alamadı.

37. dakikada Ankaragücü öne geçti. Bu dakikada ceza sahası içinde kaleci İvesa ile Ediz arasında yaşanan anlaşmazlık neticesinde topu önünde bulan Aybars meşin yuvarlağı çaprazda olmasına rağmen iyi bir vuruşla boş kaleye gönderdi: 1 - 0.

38. dakikada konuk Eskişehirspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Eskişehirspor'dan Erkan sol kanattan ortasını yaptı, Serdar kafayla topu Kamara'na indirdi, bu oyuncu da defansın arkasında topu kontrol etti ve yerden plase bir vuruşla filelere gönderdi: 1 - 1.
Karşılaşmanın ilk yarısı da karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere tamalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz