Ankaragücü -İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı ardından

Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, bu takımın düşmemesi için ellerinden geleni yapacakları söyledi.Ankaragücü'nün İstanbul Büyükşehir...

Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, bu takımın düşmemesi için ellerinden geleni yapacakları söyledi.
Ankaragücü'nün İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olduğu maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Ziya Doğan, bu takımın düşmemesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, ‘’3 puan camiamızın özlemi. Maça iyi başladık golü bulduk. 10 kişi kalmamız iyi bir takıma karşı kolay değil. Belirli bir gücümüz var zaten. Takım eksik olunca üstünlük rakibe geçti. Çok pozisyon verdik. Tabii ki mazeret değil. 85 dakikaya kadar iyi mücadele ettik. Şans yanımızda değildi. Mağlup olduk. Kapasitemiz belirli. Takım oyunuyla rakipler karşısındaki eksiğimizi kapatmaya çalışıyoruz. Oyuncular skoru korumak istedi. Çok yoruldular. Karambol sonucu oluşan pozisyonda gol yedik. Üzgünüz. Bu maçla ilgili söyleyecek başka bir şey yok. Bu takımın düşmemesi için elimizden geleni yapacağız. Umudumuzu kaybetmedi.’’ diye konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise ilk defa Ankara 19 Mayıs Stadı’nda galip geldiklerini hatırlatarak, '' Oyun rakibin hızlı oyunuyla başladı. Kontra atakla golü yedik. Ama disiplinden kopmadık. Oyun kontrolümüzdeydi. İkinci Yarı oyuna ağırlığımızı koyduk. Son dakikada gol geldi. Karabükspor yenilgisi sonrası galip gelmek iyi oldu.'' şeklinde konuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular Can ve Doka da "Son 3 hafta puana ihtiyacı olan takımlarla oynadık. Bu maçında zor geçeceğini biliyorduk, kendimiz gibi oynadığımız sürece kazanamayacağımız maç yok." ifadesini kullandılar.
Ankaragücü oyuncuları Özden ve Weeks de zor bir karşılaşma oynadıklarını, eksik kalmanın zorluklarını yaşadıklarını vurgulayarak, bir galibiyet almaları halinde her şeyin düzeleceğini Samsunspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz