Ankaragücü - Samsunspor maçı ardından

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Samsun’un bir spor şehri olduğunu Samsunspor’un ligde kalması için ellerinden...

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Samsun’un bir spor şehri olduğunu Samsunspor’un ligde kalması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Ligin son iki sırasında yer alan Ankaragücü-Samsunspor mücadelesinde 3-0 galibiyet elde eden Samsunspor gülen taraf oldu. Maç sonrası açıklamada bulunan kırmızı-beyazlı ekibin teknik patronu Mesut Bakkal, yukarıyı yakalamak adına önemli bir maç kazandıklarını belirterek, şöyle konuştu:
“Uzun zamandır Ankara’da deplasman oynamamıştım. İyi bir heyecan yaşadım. Ankaragücü iyi mücadele etti. Buraları hak etmiyor. En kısa zamanda istediklerine şeyler ulaşırlar. Böyle maçları ciddiye almak zorlaşıyor. Ama takımım bunu yaşamadı. Kendi içerisinde bunu çözdü. 3-0’dan sonra tempoyu artırabilirdik.
Herkes işini yaptı. Bizim açımızdan iyi maç oldu. Yukarıyı yakalamak adın önemliydi. Seri yakalamak istiyorduk. 2 maç üst üste kazanmak iyi oldu. Samsun inanılmaz bir spor kenti. Bu şehrin süper ligde kalması gerekiyor. Bizde kalması adına elimizden geleni yapıyoruz. Yolumuz uzun. Her maç final niteliğinde. İnşallah bu mücadelemizin karşılığını alacağız.”
Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, bu aşamadan sonra skordan çok Ankaragücü’ne oyuncu kazandırmanın önemine değinerek, “Oyunun genelinde başa baş mücadele vardı. Ama arkada kişisel hatalar yaptık. İyi oynadığımız dönemlerde Samsupspor goller buldu. Rakip bulduğu 4 pozisyondan üçünü gol yaptı. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Camiamız için sonuçtan çok takıma futbolcu kazandırmak bizim için dana önemli.'' şeklinde konuştu.
Ankaragücü futbolcuları İshak ve Bilal ise, takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak yine gol yollarında sorun yaşadıklarını vurgulayarak, ilerleyen maçlarda genç kadrolarıyla daha iyi işler yapmak istediklerini söylediler.
Samsunsporlu oyuncular Murat ve Ertuğrul, maçın ilk başlarında golü bularak rahatlamayı hedeflediklerini ve bunu başardıklarını belirterek, konum olarak iki takımında zor günler geçirdiğini kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz