Ankaragücü'nde Galibiyet Morali

Spor Toto Kupası A Grubu'nda Ankaragücü kendi sahasında Samsunspor'u 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Kupası A Grubu'nda Ankaragücü kendi sahasında Samsunspor'u 1-0 mağlup etti.

Maç sonrasu düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Kupası'nın oyuncuların tecrübe kazanması açısından önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Samsunspor'un normal sezonda sahaya çıktığı 5 oyuncusuyla mücadele ettiğini ifade eden Kutlu, "İyi işler yaptık. Rakibimize bir kaç pozisyon dışında pozisyon vermedik. Kaçırdığımız 3-4 pozisyon var" dedi.

Kutlu, daha önce de iyi oynadıklarını ancak galip gelemediklerini anlatarak, "Bu galibiyet hem bize hem de oyuncularımıza moral oldu" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Genç oyuncular Hasan ve Oğuzhan'ın camia için büyük kazanç olduğunu söyleyen Kutlu, "Bunlar gelecek için umut verdi. 4 maç var bundan sonraki maçlarda da daha çok tecrübe kazanacaklardır" yorumunda bulundu.

Ankaragücü'nde galibiyeti getiren golü atan genç oyuncu Hasan Ayaroğlu, kötü bir sezon geçirdiklerini hatırlatarak, "Her ne olursa olsun galibiyet aldığımız için çok mutluyuz. Bugün bir gol attım. Bu galibiyeti bizi hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

Ankaragücü futbolcusu Enes Kubat ise, maça iyi hazırlandıklarını söyleyerek, galibiyetin kendilerine moral verdiğini söyledi.

SAMSUNSPOR CEPHESİ

Samsunspor Antrenörü Kasım Çıkla, sahaya sürdüğü oyuncuların tecrübesiz olduğunu vurgulayarak, "Fakat ben oyuncularımın bugünkü performanslarından memnun değilim. Daha iyi koşmaları lazım, daha iyi mücadele etmeleri lazım" açıklamasında bulundu.

Ankaragücü bugün sahada daha iyi mücadele ettiğini belirten Çıkla, oyuncularını tebrik etti.

Samsunspor kaptanı Murat Yıldırım, ortada geçen bir maç olduğunu belirterek, "Genç oyuncular için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Samsunsporlu orta saha oyuncusu Hakan Arslan da, "Ankaragücü bulduğu golle 1-0 kazandı. Biz bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırabilseydik sonuç farklı olurdu. İki tane genç takımın mücadelesiydi. Belki zevkli bir maç izletemedik ama tecrübe kazanmak için maçlara çıkıyoruz. Samsunspor için sonuna kadar mücadele ederiz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: