Ankaragücü'nde yönetim devir teslim töreni yapıldı

Yargıtay'ın Ankaragücü yönetimini yok saymasının ardından kulüp eski başkan Cengiz Topel Yıldırım'a teslim edildi.30 Ağustos...

Yargıtay'ın Ankaragücü yönetimini yok saymasının ardından kulüp eski başkan Cengiz Topel Yıldırım'a teslim edildi.
30 Ağustos 2009 kongresinde seçilen Ahmet Gökçek yönetiminin Yargıtay tarafından yok sayılmasının ardından yönetim boşluğu yaşanan ve kriz içerisinde bulunan Ankaragücü'nde ilk adım atıldı. Saray Spor Tesisleri'nde düzenlenen programda kurumsal manada tüm belge ve dökümanlar eski başkan Cengiz Topel Yıldırım'a teslim edildi.
Eski yöneticilerden Avni Kavlak, 4 Ağustos itibariyle yönetimlerinin düştüğünü belirterek, ''Evrakları eski yöneticilere teslim edebileceğimizi öğrendik. İnşallah bundan sonraki süreç Ankaragücü için daha iyi günler getirir.'' dedi.
Bir başka eski yönetici Nadir Koç ise, bu günden itibaren dışarıda da olsalar her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek, Cemal Aydın hariç herkesle görüşebileceklerini sözlerine ekledi.
Kulüple ilgili devrin yapıldığı eski başkan Cengiz Topel Yıldırım, görevi teslim almasına karşın kendisini seçilmiş bir başkan olmadığını dile getirerek, ''Yok hükmünde sayılan bir yönetimden sonra Ankaragücü'nün geldiği tıkanıklığı çözme adına buradayım. Bu aşamadan sonra birinci adım kulübü genel kurula götürmek olacaktır. Bu aşamadan sonra olabilecek her yola deneyeceğiz. Hocamız ve futbolcularla görüşeceğiz. Ankaragücünü lige hazır olabilecek tüm çabayı göstereceğiz.'' şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz